1. Seget - Vranjica, oaza prirode i plažana antičkom sjecištu puteva

  Znamenitosti Hrvatske - istražite drevne gradove Split i Trogir ili jednostavno uživajte u suncu na obližnjim otocima i plažama.

  U neposrednoj blizini apartmana nalazi se više trgovina, restorana i rekreacijskih centara, a prema Vašim preferencama, tu su se smjestile i neke od najpoznatijih plaža na Jadranu. Na samo 5km udaljenosti nalazi se kulturni centar regije, grad-spomenik pod UNESCO-vom zaštitom - Trogir.

  Seget Vranjica - mapaSeget Vranjica - karta Seget-Vranjica poluotokSeget-Vranjica poluotok Villa Željka apartmaniVilla Željka apartmani Pogled iz apartmana, Villa ŽeljkaPogled iz apartmana Plaža u Seget Vranjici kod TrogiraPlaža u Seget Vranjici Plaža kod Trogira tj. SplitaPlaža kod Trogira Ljetovanje u gradu - TrogirLjetovanje u gradu - Trogir Antički grad TrogirAntički grad Trogir

  ODMOR APARTMANI VRANJICA CIJENE KONTAKTI

  Grad Trogir, Hrvatska
 2. Stop! - dogodila se greška! Vaš internet preglednik ne pokazuje pravilno ovu stranicu napravljenu u Macromedia Flash tehnologiji. Sadržaj stranice će Vam i dalje biti vidljiv, no nećete moći u potpunosti uživati u interaktivnim elemenatima. Molimo otiđite na Macromedia Flash stranice da bi to popravili.